Emilie Sarah

Så, mit navn er Emilie, og jeg har blogget i mega lang tid! Jeg er ikke til reklamer, og jeg er ikke en blogger der blogger tit.
Jeg bor i Vejle med mine børn og min kæreste. I gang med en uddannelse som ernærings assistent, lever og ånder for mad og musik.
25 år, normalt et meget glad og positivt menneske, som har det meget godt.Man kan altid skriver en masse om sig selv ikke?
I det øveste har jeg de vigtigste ting, her kommer de mere vilde ting. Det er ting der gør mig til mig.

Jeg har egentlig altid troet, at musikken var det jeg skulle lave resten af mine dage, men som ældre er det gået op for mig, at jeg hellere vil have den glæde, som en frihed. Ikke som noget jeg kunne køre træt i. Derfor er det i dag endt med små spille jobs sammen med min kæreste. Man kan sagtens booke mig eller os, og jeg har rigtig fint med, at det er på det plan.

Derimod har jeg valgt min anden passion, som mit levebrød. Maden .. Det har jeg fordi det skal man alligevel leve af jo? Jeg er igang med uddannelsen som ernærings assistent, og har lidt forskellige oplevelser af det. Det skal nok gå, det ved jeg, men det er en branche som har mange forskellige mennesker, og mange forskellige niveauer - og det kan godt gøre mig lidt usikker på, om det er det her jeg skal. I hvert fald så elsker jeg maden og kreativiteten i det.

Her på min blog kan i læse en masse om mig. Jeg blogger om lidt af hvert, og hvis man har fulgt mig længe, kan man sagtens mærke der er kommet lidt mere mad, lidt mere dreads, lidt mindre børn og lidt mindre musik..
Børn og Musik er her stadig, men jeg føler ikke et kæmpe behov for at blogge om det. Ligenu er det maden og mig selv, der fylder mest.

Men i så fald, velkommen til og jeg håber du får det ud af bloggen, som du måske havde forventet?

1 kommentar: