lørdag, april 06, 2013

Vejle Museum (Spinderihallerne)

Min allergi blev bedre igår, så min mor inviterede os med ned i spinderihallerne :DSelvfølgelig var der en del historie, omkring spinderierne og deres kampe, men der var også noget lidt sjovere :D

En lille opbygning har diskoteket, røde mølle, som engang har været det fine sted i Vejle. Det var bygget op, fuldstændig som Moulin Rouge, og hvis man skulle spørge nogen fra et andet bord, om de ville med ud og danse, kunne man ringe bordene op fra sin plads af. 
Oskar og min mor gik i gang med et lille danse show, som man også lige kunne prøve af. 

Vi fik ikke set alt dernede, fordi vi kom lige omkring lukke tiden. Men det er gratis og komme ind, så vi skal da klart afsted en anden dag, hvor tiden er længere ..

Oskar fik en gammel folkevogns bus af min mor :) Altså en lille legetøjsbil. Den kostede 55,- !! Men det var også lavet fuldstændig som den gamle mobil. Han valgte en blå ;)

Efter vi var færdige der, havde vi aftalt vi skulle have en juice et sted, men kl. var allerede blevet halv 6, så det blev til noget at spise i stedet ;) Det var en dejlig dag, og det er dejligt lige at blive "passet" af mor lidt, når nu man har et lille anfald. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar